ADS

Eşşiz lezzet Hatay Künefesi donuk hazır künefe sipariş toptan satış

Tek Kişilik Toptan Künefe Satışı

Hatay'ın gerçek künefesi toptan online burada satılır Yöresel İskenderun künefe peyniri ile üretilen künefenin tadını damağında hisset!

Hakiki Hatay Künefesi toptan dondurulmuş hazır künefe nerede satılıyor? Künefe, tel kadayıftan hazırlanan ve peynirden yapılan ve sıcak olarak servis edilen, Antakya / Hatay yöresine ait bir peynirli tatlı çeşididir. 5-6 dakikada hazır olarak servis edilir..

Künefe yapımında kullanılan özel üretilmiş pastorize tuzsuz Hatay tipi peynirden Hazır Künefe İmalatı – Toptan Satışı Birinci sınıf malzemeden üretilen Nefis Künefe, Marketler, Restaurantlar, Lokantalar, Oteller, Bistro Cafeler için sunuma hazır şoklanmış künefe.

Türkiye'nin her yerine 24/48 saat içinde kargo ile teslim edilmektedir. En az sipariş adeti koli olmalıdır. 

Pişirime Hazır Künefe Güncel Fiyatlar

Türkiye Geneli Siparişleriniz Kargo Dahil Gönderilir!
Orjinal Hatay Künefesi Koli 200 Adet TL.
(tane 1.50 Krş.) (Künefeler tek tek ambalajlıdır)

Orjinal Hatay Künefesi Koli 190 Adet TL.
(tane 2.00 lira) (Künefeler tek tek ambalajlıdır)

Orjinal Hatay Künefesi Koli 90 Adet TL.
(tane 2.50 Krş.) (Künefeler tek tek ambalajlıdır)
Teflon pişirme tabak / Aluminyum servis tabak adeti

Geleneksel Lezzet Hatay Künefesi adresine gelsin! Hatay'ın en iyi künefesi burada, en lezzetli künefe nerede satılır? Künefe siparişi için doğru adrestesiniz.

Türkiye geneli tüm il ve ilçelere şoklanmış donuk hazır künefe gönderimi vardır. PTT veya banka havale ödemelerinizde, havalenizi yapmanızdan ve tarafımıza bildirim yapmanızdan hemen sonra gönderim işlemleri başlar.

Ev ve işyerlerine toptan dağıtım hizmeti Ücret sabit pazarlık yoktur, yapacağınız alışverişinizde ödeme nakittir. Açık hesap veya haftalık ödemeli satışımız yoktur.

Ürünlerimiz standart tek kişilik porsiyonlar şeklinde tek tek ambalajlanıp 160 ve 120’şer adetli olarak kolilenmiştir. Şoklanmış künefeyi dondurulmuş üründür, buzlukta 6-7 ay bozulmadan muhafaza edilebilirsiniz.

Lokanta, restoran, mola yerleri, cafe, kantin, tatlıcı, çiğköfteci ve pastanelere toptan siparişle hazır donuk künefe satışı yapılmaktadır. Eşsiz lezzet Hatayın meşhur künefe tatlısı, yöresel malzemeleri ile el işçiliği tek tek el emeğiyle üretilmektedir.

Antakya künefeci, hatay künefe siparişi, hazır künefe nerede satılır, dondurulmuş künefe temini meşhur Hatay künefesi, toptan şoklanmış künefe, nedis künefe,

Konya Vinç Kiralama Firması Konya'da Kiralık Sepetli Vinç Fiyatı Alın!

Konya Kiralık Vinçler Uygun Fiyatlarla Sepetli Vinç Kiralama Firmaları Nerede?

Konya Vinç Kiralama, Kiralık Vinç, Mobil Vinç, Hiyap Vinç,Sepetli Platform,
Hiyap vinç kiralamak istiyorsanız bizlere ulaşın uygun fiyata Sepetli Vinç Kiralamada Ekonomik Çözümler Son Teknoloji Araçlarla Sorunsuz Hizmet Alın!

İş Makinesi Konya En uygun Hiyap vinç kirala sepetli mobil vinç kiralama, her sektörde vinç kiralama şirketleri Konyada kiralık vinç en iyi fiyat teklifi almak için hemen arayın!

Vinç kiralama sektörü öncü firması Bağrıaçık Vinç İletişim Telefonu Bilgileri

0332 248 77 87 - 0535 672 9009 - 0542 545 2189

numaralı telefonlardan dan bize ulaşabilirsiniz. Karatay, Selçuklu, Meram

Marangozlar San. Horozluhan Mah. Hotamış Sk. No: 79 Selçuklu Konya

Konya forklift vinç oto kurtarıcı iletişim telefonu

Konya merkez ve çevresinde Bayram veya tatil demeden mobil vinç, forklift, ağır tonajlı mobil vinçlerimiz ile aylık, haftalık, günlük, saatlik olarak 7 gün 24 saat iş desteği verilmektedir.

Araç parkurumuzda bulunan vinçlerimizi tecrübeli vinç operatörlerimiz ile hizmetinize sunmaktayız. Konya'da en uygun fiyatları ile vinç kiralama firmalarının iletişim bilgileri burada..

Kiralık vinçler, Forklift kiralama Oto kurtarma sektöründe Booli / 2008 Heli / 2010 Feeler / 2012 Man / 2001 Mercedes / Vinç Yapımı 2012 Mercerdes / Vinç Yapımı 2012 Iveco vs kaldırma ekipmanları.. Türkiye'nin önde gelen inşaat sanayi ve taahhüt firmalarına her türlü kiralık vinç ve sepetli platform hizmetlerini vermekteyiz.

Konya mobil vinç, hiyap vinç, sepetli platform vinç hizmeti fiyatları

Konya'da vinç kiralama ve forklift kiralama konusunda 2000 yılından beri iş makinaları sektöründe en ekonomik, en hızlı ve en dürüst şekilde hizmet veriyoruz. Vinç ihtiyaçlarınız doğrultusunda Bağrıaçık Vinç ile görüşmeden karar vermeyin!

Bağrıaçık Vinç İşletmeciliği, siz değerli müşterilerimizden aldığı güç ve güvenle sektörün önde gelen kurumsal firmalarından olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Günlük, haftalık, aylık vinç kiralama fiyatları hakkında bilgi almak için lütfen bizi arayınız.

Her türlü montaj, de montaj, makine yükleme/taşıma, inşaat işleri, çelik kondüsyon montajı ve yükleme işleri itina ile yapılmaktadır. Firmamız yılların birikimi ve tecrübesi ile deneyimli ve yetki belgeli araç operatörlerimiz ile her zaman hizmetinizdeyiz.

Konyada vinç kiralamak veya kiralık vinç istiyorsanız bizimle irtibata geçin

Konya Nikah Nişan Bebek Sünnet Şekeri Modelleri Burada

Konya'da Nikah ve Düğün şekeri nerede satılır?

En yeni tasarım Nikah ve Bebek Şekerleri Modelleri Uygun Fiyatı ile Toptan Fiyatına Perakende Marka Alışveriş Şekerleme Ürünleri Satış Mağazası "Helva Dünyası" Konyada!

Gelin ve Damat isimli yazılmış Düğün, Nişan, Söz, Kına, Nikah Şekeri, Konya Mevlüt Şekeri, Konya Bebek Şekeri, Konya Sünnet Şekerleri burada satılıyor. Konya Nikah Kına Bebek Sünnet Şekeri için çekinmeden bizi arayınız randevu alınız!

Helva Dünyası İletişim Telefonu
Telefon Numarası: 0 332 – 350 4191
Hakan Bardakcı  : 0 533649 3689

Adresimiz Nerede: Aziziye Mahallesi Selimiye Caddesi Aziziye Kültür Merkezi Altı, Kadınlar Pazarı Civarına Yakın No: 10 Merkez Konya Türkiye

yeni çıkan nikah şekeri en güzel bebek şekerleri fiyatı

Bebek ve mevlüt şekeri yeni modelleri lüks ortamımızda görebilirsiniz ve farklı çeşitlerin fiyatlarını öğrenebilirsiniz..  Konya'da yeni çıkan nikah şekeri modelleri ve fiyatlarını inceleyin, fiyatı ne kadar teklifi alın. en güzel bebek şekerlerini size en uygun fiyatlarla sunuyoruz.
Yeni doğan Kız veya Erkek bebeğinizin doğduğunu müjdeleyen özel isimli "Bebek Şekeri" sunumlarınız için 'Helva Dünyası'na uğramadan "iddialı fiyat"larımızı görmeden kesinlikle karar vermeyin!
Konyada ucuz nikah şekeri, bebek şekeri, torununuza sünnet şekeri, söz şekeri, yaş şekeri, mevlit şekeri ve Konyamıza öz gü nostaljik ve yeni modellerimizle zengin çeşidimizle birlikte toptan fiatına Helva Dünyası'nda satılıyor..

Yeni doğan Kız veya Erkek Bebek Şekerleri Konya'da

En ucuz kaliteli ve bol çeşit fiyat serbestisi ile kampanya nikah şekeri Konya'da nereden alınır? En güzel bebek şekeri modelleri, en uygun fiyatlar Helva Dünyası'nda! lginç cam figürlü nikah şekeri çeşitleri orjinal ambalajı modellerimiz ve ürün fiyatları düğünlerde şeker dağıtımı yapabilirsiniz. www.helvadunyasi.net

Konya Toptan Künefe Satış | Online Hatay Künefesi Sipariş

Konya'da Dondurulmuş Toptan Künefe Satışı

Yöresel Lezzet Hatay Künefesi adresine gelsin! Hatay'ın en iyi künefesi Konya'da burada, Konyada en lezzetli künefe nerde satılır? Künefe siparişi için doğru adrestesiniz. Hatay'ın Meşhur Künefe Tatlısı artık Konya'da..

Garantili Künefe, kadayıf ve peynirden yapılan ve sıcak olarak servis edilen, İskenderun / Hatay yöresine ait bir peynirli tatlı çeşididir. 8-10 dakikada hazır olarak servis yapılır..

Künefe yapımında kullanılan özel üretilmiş pastorize Hatay peynirinden Hazır Künefe İmalatı – Toptan Satışı Konya. Birinci sınıf malzemeden imal edilen Nefis Künefe, Marketler, Restaurantlar, Lokantalar, Oteller, Cafeler için sunuma hazır şoklanmış künefe.

Türkiye'nin her yerine 24-48 saat içinde kargo ile teslim edilmektedir. En az sipariş adeti 120'li koli ve katları kadar adet olmalıdır.

Ev ve işyerlerine toptan dağıtım hizmeti Konya'da (merkez) gün içerisinde sipariş vermiş olduğunuz ürünü ertesi gün işyerinize paketli olarak şerbetli/şerbetsiz teslim edilir. Ücret sabit pazarlık yoktur, yapacağınız alış-verişlerinizde ödeme peşindir. Açık hesap ve / veya haftalık ödemeli uygulamamız yoktur.

Pişirime Hazır Künefede Güncel Fiyatları

Türkiye Geneli Siparişleriniz Kargo Dahil Gönderilir!


Orjinal Hatay Künefesi Koli 160 Adet ... TL.
(tane 1.8 lira) (Künefeler tek tek ambalajlıdır)

Orjinal Hatay Künefesi Koli 120 Adet ... TL.
(tane 2.00 lira) (Künefeler tek tek ambalajlıdır)

Orjinal Hatay Künefesi Koli 60 Adet ... TL.
(tane 2.25 lira) (Künefeler tek tek ambalajlıdır)

Teflon tabak / Aluminyum tabak adeti ... TL.

* Hatay Künefe
Kampanya Türkiye'de tüm illere ve ilçelere şoklanmış donmuş hazır Künefe sevkiyatımız vardır. PTT ve Banka havale ödemelerinizde, havalenizi yapmanızdan ve tarafımıza bildirim yapmanızdan hemen sonra gönderim işlemleri başlar. 

- Kargo ile gönderim yapılır, kargo ücreti fiyatlara dahildir.    

Toptan Künefe Satışı Online Hatay Künefesi Siparişi Ürünlerimiz Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının üretim iznine sahip, yasal yönetmelik gereğine uygun, tüm üretim izinlerine sahip olarak üretilmektedir.

Ürünlerimiz standart tek kişilik porsiyonlar şeklinde tek tek ambalajlanıp 150 ve 120’şer adet olmak üzere kolilenmiştir. Şoklanmış künefeyi dondurulmuş üründür, buzlukta 6-7 ay bozulmadan muhafaza edilebilirsiniz.

Türkiye'de ve Konya'da İlçelerinde Lokanta, Restoran, Tatlıcı, Çiğköfteci ve pastanelere toptan siparişle hazır donuk künefe satışı yapılmaktadır. Eşsiz lezzet Hatayın meşhur künefe tatlısı, yöresel malzemeleri ile el işçiliği emekle üretilmektedir.

Konya Usulü Bamya Çorbası Yapılışı ve Malzemeleri Nelerdir?

Meşhur Konya Bamya Çorbası Yapılışı


Bamya Çorbası nasıl yapılır tarifi pişirilişi nasıl olacak? Orta Anadolu’da da yapılan "Bamya Çorbası" Konya’da klasik menülerde ara yemeği olarak önem arz eder. Konya’da Düğün pilavı ve ziyafetleri yemek takımında ekşi olduğu için tatlıdan sonra verilerek ikinci tertip yemeklerin yenmesi için iştah açar.

Bamyayı yüzünkoyu kalbura sürtülecek. Sünmemesi için limonla kaynatacan. Önce eti, et yağsızsa biraz yağ koyacan, sonra soğanı üzerine atacan kavuracan.

Konya Bamya Çorbası Yapılışı Konya usulü Bamya Çorbası nasıl yapılır tarifi pişirilişi


Yazsa domates kışsa salça koyacan. Bol sıcak su koyup bamyaları atacan, limon sıkıp büngül büngül kaynatacan”.

Bamya Çorbası Malzemeleri Neler?

4 kişiden fazla..

- ½ su bardağı kuru çiçek bamya (25 gr)
- ½ limon (dilimlenmiş)
- 3 sb su (bamyaları haşlamak için)
- ½ sb kuyruk yağı (bamyaların büyüklüğünde doğranmış)
- 1 sb kuzu eti (bamyaların büyüklüğünde doğranmış)
- 1 yk sadeyağ
- 200 g / 2 soğan (çok ince kıyılmış)
- 1 yk domates salçası (yazsa ve istenirse 3 kırmızı domates)
- 5 sb et suyu veya su
- 1 tk tuz
- Pişme Süresi:55-60 dakika
- 2 çorba kaşığı limon suyu veya koruk (olmamış üzüm) suyu

Konya Usulü Bamya Çorbası Yapılışı 

Bamyaları tüylerinin dökülmesi için kalburda veya bez arasında ov ve yıka. Üç dört limon dilimi konulmuş suyla (limon sünmemesini sağlar) yarı haşla, iplerini çıkar. Tencereye eti ve kuyrukları koy, kapağı kapat.

Et bıraktığı suyu çekinceye kadar arada bir karıştırarak kavur. Sadeyağını, soğanları ilave et, soğanlar sararıncaya kadar kavur. Salçayı, (yazsa ince doğranmış domatesleri) koy, çevir. Suyu ilave et, kapak ört, etler pişinceye kadar yaklaşık 30 dakika kaynat, tuz at.

Suyu eksilmişse 5 su bardağına tamamla. Haşlanmış bamyaları, limon veya koruk suyunu ilave et, kaynamaya başlayınca çok hafif ateşe al, bamyalar yumuşayıncaya kadar 20-30 dakika kadar pişir.

* Meram Yaka'da Meşhur Çorbacı "Yaka Çorbacım"da Konya usulüne göre pişirilmiş bir "Bamya Çorbası" içebilirsiniz! Bizden söylemesi.. İsterseniz bir tarifde Muharrem Bey'den alın... Bilgi alınız İletişim Telefonu

Konya Mutfağı | Konya Yemek Kültürü Hakkında Genel Bilgi

Konya Yemek Kültürü Hakkında Genel Bilgiler 


Konya Mutfağı, Selçuklu saraylarında gelişen ve Mevlevi adabı ve erkanıyla yoğrulan muhteşem bir oluşumdur.

13. Yüzyıldan günümüze koyduğu kurallarla klasik özellikler taşıyan, hatta Klasik Türk Mutfağı’nın dayandığı ana köklerden birini oluşturan Konya Mutfağı bu nedenle Türk Halk Mutfağının dışında tutulması gereken bir mutfaktır.

Doğumdan ölüme beslenme mecburiyeti, insanların ilk çağlardan bu yana yemekle ilgili birtakım kurallar geliştirmelerine neden olmuştur. Bu kurallar zaman içinde toplumların kendi yapı ve değerleri ile birleşerek o toplumlara özgü mutfak kültürünü yaratmıştır. Dünyanın ünlü mutfakları arasında yer alan "Türk Mutfağı" da böyle bir gelişimin ürünüdür;

Yemek mekanları Konya yemek çeşitleri meşhur yemeklerimiz neler yemek kültürü Konya mutfağı


Türk Mutfağı klasik ve yöresel mutfak olarak ele alınabilir. Klasik mutfak, İstanbul’da imparatorluk ürünleriyle şekillenen bir mutfaktır. Türk Halk Mutfağı olarak da adlandırılabilecek olan yöresel mutfaklar ise Anadolu’da bölge ürünleriyle şekillenen mutfaklardır.

Konya Mutfağı, mutfak mimarisi, araç gereçleri, yemek çeşitleri, pişirme yöntemleri, sofra düzenleri, servis usulleri, kış için hazırlanan yiyecekleriyle kendine özgü bir mutfak ve bu mutfakla ilgili inanılmaz zenginlikte bir mutfak kültürü meydana getirmiştir.

Selçuklu saraylarında altın tepsi ve sahanlarda yemeklerin Oğuz resmine uygun olarak düzenlendiği; mutfakla ilgili ilk ekipleşmenin Mevlevi Mutfağı’nda başladığı, dünyada adına muhtemelen anıt mezar yaptırılan ilk aşçıbaşının Konya’da bulunduğunu söylemek Konya Mutfağı’nın ihtişamını belirtmeye yetecektir.

Doğum evlenme sürecini içine alan geçiş dönemlerinin hepsinde Anadolu’nun her yerinde olduğu gibi tatlı yenilmesi, kutsal günlerde ‘şivlilik’ adıyla sadece Konya’da görülen çocuklara çerez dağıtma adeti, neşeli günlerden Nevruz ’da bazı şehirlerde uygulanan ‘S’ harfli yedi yiyecek yenmesi gibi adetler 'Konya Mutfağı’nın sayısız zenginliklerine örnektir.

Meşhur Konya Yemeklerinden Örnekler: Fırın Kebabı, Bamya Çorbası, Çebiç, Arabaşı, Su Böreği, Etli Ekmek (Etli Pide), Sacarası,

Konya Mutfağı’nın en ilgi çekici özelliği kurallaşmış davet yemekleridir. Aşçı Takımı denilen düğün pilavı, davet yemeklerinin en güzeli ‘kara yemek takımı’ belli yemeklerden oluşur ve bu davetlere gidildiğinde hangi yemeklerin yenileceği bellidir. Komşu kaldırmaları, çetnevir, soğukluk sofraları, tandıra bütün kuzunun asılmasıyla hazırlanan ‘çebiç’ olarak adlandırılan ziyafet sofrası yemekleri, Arabaşı ve ‘peşmani’ çekilen gece misafir sofraları da genellikle bilinen yemeklerden oluşur.

Konya’da dışarı yemekleri olarak üç nefis yiyecek dikkati çeker. Fırın Kebabı ,etli ekmek, peynirli pide.. Yakın yıllarda bunlara peynirli ve etli içle hazırlanan karışık pide de eklenmiştir. Bu üç yiyecek Konyalıların olduğu kadar yabancıların da çok ilgisini çeken yiyeceklerdir.

Kimsenin farkında olmadığı Konya Mutfağı, 1986’da Konya Turizm Derneği’nin Birinci Milletlerarası Yemek Kongresi’nden sonra yabancıların ilgi odağı olmaya başlamıştır.

Ateş Baz-ı Veli türbesini gezen ünlü otorite Alan Davidson burada ‘hacı’ olduklarını belirtmiş ve bunu PPS’deki yazısında da tekrarlamıştır. Tarafımızdan hazırlanan Konya yemeklerinden Örnekler sergisinde Konya ve Selçuklu yemeklerini tanıyan uzmanlar, Konya ‘nın önemli bir yemek merkezi olabileceğini vurgulamışlardır. Konya yemekleriyle ilgili övgü dolu makaleler yazan uzmanlardan Holly Chase ve bazıları Konya’ya yemek için geziler düzenlemişlerdir. Ünlü editor Jill Norman sergiyi gezerken bir yemek kitabı hazırlamamı istemiş ve 1989’da İngiltere’de adı geçen kitabım yayınlanmıştır.

Konya Mutfağı çok yakın yıllarda kültür ve turizm açısından Mevlana Müzesi’nin ardından ikinci sırada yer alacaktır. Bunun için vakit geçirmeden sağlam bir alt yapı hazırlanmalıdır. Ancak kültür ve mutfak değerlerimizi hızla harcadığımız, Konya’nın ünlü fırın kebabını ‘tandır’ a dönüştürmek üzere olduğumuz bu ortamda, mutfak adına bir kurtarıcı yetkili çıkacağı ümidindeyim.

* Kaynaklar

- Es, Selçuk. Konya Yemekleri. Konya: Yıldız Basımevi,1965.

- Halıcı, Nevin. Geleneksel Konya Yemekleri. Ankara Güven Matbaası,1979.

- Halıcı, Nevin. Nevin Halı’cıs Turkish Cookbook.London Dorling Kindersley Limited.1989.

- Davidson.Alan.”The Seven Wonder Of Konya” Petit Propos Culinaries 24.Pospect Books Ltd.1986.

- Halıcı, Nevin. Klasik Konya Mutfağı.Yayımlanmamış.
Back to top