Konya Toptan Künefe Satış | Online Hatay Künefesi Sipariş

Konya'da Dondurulmuş Toptan Künefe Satışı

Yöresel Lezzet Hatay Künefesi adresine gelsin! Hatay'ın en iyi künefesi Konya'da burada, Konyada en lezzetli künefe nerde satılır? Künefe siparişi için doğru adrestesiniz. Hatay'ın Meşhur Künefe Tatlısı artık Konya'da..

Garantili Künefe, kadayıf ve peynirden yapılan ve sıcak olarak servis edilen, İskenderun / Hatay yöresine ait bir peynirli tatlı çeşididir. 8-10 dakikada hazır olarak servis yapılır..

Künefe yapımında kullanılan özel üretilmiş pastorize Hatay peynirinden Hazır Künefe İmalatı – Toptan Satışı Konya. Birinci sınıf malzemeden imal edilen Nefis Künefe, Marketler, Restaurantlar, Lokantalar, Oteller, Cafeler için sunuma hazır şoklanmış künefe.

Türkiye'nin her yerine 24-48 saat içinde kargo ile teslim edilmektedir. En az sipariş adeti 120'li koli ve katları kadar adet olmalıdır.

Ev ve işyerlerine toptan dağıtım hizmeti Konya'da (merkez) gün içerisinde sipariş vermiş olduğunuz ürünü ertesi gün işyerinize paketli olarak şerbetli/şerbetsiz teslim edilir. Ücret sabit pazarlık yoktur, yapacağınız alış-verişlerinizde ödeme peşindir. Açık hesap ve / veya haftalık ödemeli uygulamamız yoktur.

Pişirime Hazır Künefede Güncel Fiyatları

Türkiye Geneli Siparişleriniz Kargo Dahil Gönderilir!


Orjinal Hatay Künefesi Koli 160 Adet ... TL.
(tane 1.8 lira) (Künefeler tek tek ambalajlıdır)

Orjinal Hatay Künefesi Koli 120 Adet ... TL.
(tane 2.00 lira) (Künefeler tek tek ambalajlıdır)

Orjinal Hatay Künefesi Koli 60 Adet ... TL.
(tane 2.25 lira) (Künefeler tek tek ambalajlıdır)

Teflon tabak / Aluminyum tabak adeti ... TL.

* Hatay Künefe
Kampanya Türkiye'de tüm illere ve ilçelere şoklanmış donmuş hazır Künefe sevkiyatımız vardır. PTT ve Banka havale ödemelerinizde, havalenizi yapmanızdan ve tarafımıza bildirim yapmanızdan hemen sonra gönderim işlemleri başlar. 

- Kargo ile gönderim yapılır, kargo ücreti fiyatlara dahildir.    

Toptan Künefe Satışı Online Hatay Künefesi Siparişi Ürünlerimiz Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının üretim iznine sahip, yasal yönetmelik gereğine uygun, tüm üretim izinlerine sahip olarak üretilmektedir.

Ürünlerimiz standart tek kişilik porsiyonlar şeklinde tek tek ambalajlanıp 150 ve 120’şer adet olmak üzere kolilenmiştir. Şoklanmış künefeyi dondurulmuş üründür, buzlukta 6-7 ay bozulmadan muhafaza edilebilirsiniz.

Türkiye'de ve Konya'da İlçelerinde Lokanta, Restoran, Tatlıcı, Çiğköfteci ve pastanelere toptan siparişle hazır donuk künefe satışı yapılmaktadır. Eşsiz lezzet Hatayın meşhur künefe tatlısı, yöresel malzemeleri ile el işçiliği emekle üretilmektedir.

Konya Usulü Bamya Çorbası Yapılışı ve Malzemeleri Nelerdir?

Meşhur Konya Bamya Çorbası Yapılışı


Bamya Çorbası nasıl yapılır tarifi pişirilişi nasıl olacak? Orta Anadolu’da da yapılan "Bamya Çorbası" Konya’da klasik menülerde ara yemeği olarak önem arz eder. Konya’da Düğün pilavı ve ziyafetleri yemek takımında ekşi olduğu için tatlıdan sonra verilerek ikinci tertip yemeklerin yenmesi için iştah açar.

Bamyayı yüzünkoyu kalbura sürtülecek. Sünmemesi için limonla kaynatacan. Önce eti, et yağsızsa biraz yağ koyacan, sonra soğanı üzerine atacan kavuracan.

Konya Bamya Çorbası Yapılışı Konya usulü Bamya Çorbası nasıl yapılır tarifi pişirilişi


Yazsa domates kışsa salça koyacan. Bol sıcak su koyup bamyaları atacan, limon sıkıp büngül büngül kaynatacan”.

Bamya Çorbası Malzemeleri Neler?

4 kişiden fazla..

- ½ su bardağı kuru çiçek bamya (25 gr)
- ½ limon (dilimlenmiş)
- 3 sb su (bamyaları haşlamak için)
- ½ sb kuyruk yağı (bamyaların büyüklüğünde doğranmış)
- 1 sb kuzu eti (bamyaların büyüklüğünde doğranmış)
- 1 yk sadeyağ
- 200 g / 2 soğan (çok ince kıyılmış)
- 1 yk domates salçası (yazsa ve istenirse 3 kırmızı domates)
- 5 sb et suyu veya su
- 1 tk tuz
- Pişme Süresi:55-60 dakika
- 2 çorba kaşığı limon suyu veya koruk (olmamış üzüm) suyu

Konya Usulü Bamya Çorbası Yapılışı 

Bamyaları tüylerinin dökülmesi için kalburda veya bez arasında ov ve yıka. Üç dört limon dilimi konulmuş suyla (limon sünmemesini sağlar) yarı haşla, iplerini çıkar. Tencereye eti ve kuyrukları koy, kapağı kapat.

Et bıraktığı suyu çekinceye kadar arada bir karıştırarak kavur. Sadeyağını, soğanları ilave et, soğanlar sararıncaya kadar kavur. Salçayı, (yazsa ince doğranmış domatesleri) koy, çevir. Suyu ilave et, kapak ört, etler pişinceye kadar yaklaşık 30 dakika kaynat, tuz at.

Suyu eksilmişse 5 su bardağına tamamla. Haşlanmış bamyaları, limon veya koruk suyunu ilave et, kaynamaya başlayınca çok hafif ateşe al, bamyalar yumuşayıncaya kadar 20-30 dakika kadar pişir.

* Meram Yaka'da Meşhur Çorbacı "Yaka Çorbacım"da Konya usulüne göre pişirilmiş bir "Bamya Çorbası" içebilirsiniz! Bizden söylemesi.. İsterseniz bir tarifde Muharrem Bey'den alın... Bilgi alınız İletişim Telefonu

Konya Mutfağı | Konya Yemek Kültürü Hakkında Genel Bilgi

Konya Yemek Kültürü Hakkında Genel Bilgiler 


Konya Mutfağı, Selçuklu saraylarında gelişen ve Mevlevi adabı ve erkanıyla yoğrulan muhteşem bir oluşumdur.

13. Yüzyıldan günümüze koyduğu kurallarla klasik özellikler taşıyan, hatta Klasik Türk Mutfağı’nın dayandığı ana köklerden birini oluşturan Konya Mutfağı bu nedenle Türk Halk Mutfağının dışında tutulması gereken bir mutfaktır.

Doğumdan ölüme beslenme mecburiyeti, insanların ilk çağlardan bu yana yemekle ilgili birtakım kurallar geliştirmelerine neden olmuştur. Bu kurallar zaman içinde toplumların kendi yapı ve değerleri ile birleşerek o toplumlara özgü mutfak kültürünü yaratmıştır. Dünyanın ünlü mutfakları arasında yer alan "Türk Mutfağı" da böyle bir gelişimin ürünüdür;

Yemek mekanları Konya yemek çeşitleri meşhur yemeklerimiz neler yemek kültürü Konya mutfağı


Türk Mutfağı klasik ve yöresel mutfak olarak ele alınabilir. Klasik mutfak, İstanbul’da imparatorluk ürünleriyle şekillenen bir mutfaktır. Türk Halk Mutfağı olarak da adlandırılabilecek olan yöresel mutfaklar ise Anadolu’da bölge ürünleriyle şekillenen mutfaklardır.

Konya Mutfağı, mutfak mimarisi, araç gereçleri, yemek çeşitleri, pişirme yöntemleri, sofra düzenleri, servis usulleri, kış için hazırlanan yiyecekleriyle kendine özgü bir mutfak ve bu mutfakla ilgili inanılmaz zenginlikte bir mutfak kültürü meydana getirmiştir.

Selçuklu saraylarında altın tepsi ve sahanlarda yemeklerin Oğuz resmine uygun olarak düzenlendiği; mutfakla ilgili ilk ekipleşmenin Mevlevi Mutfağı’nda başladığı, dünyada adına muhtemelen anıt mezar yaptırılan ilk aşçıbaşının Konya’da bulunduğunu söylemek Konya Mutfağı’nın ihtişamını belirtmeye yetecektir.

Doğum evlenme sürecini içine alan geçiş dönemlerinin hepsinde Anadolu’nun her yerinde olduğu gibi tatlı yenilmesi, kutsal günlerde ‘şivlilik’ adıyla sadece Konya’da görülen çocuklara çerez dağıtma adeti, neşeli günlerden Nevruz ’da bazı şehirlerde uygulanan ‘S’ harfli yedi yiyecek yenmesi gibi adetler 'Konya Mutfağı’nın sayısız zenginliklerine örnektir.

Meşhur Konya Yemeklerinden Örnekler: Fırın Kebabı, Bamya Çorbası, Çebiç, Arabaşı, Su Böreği, Etli Ekmek (Etli Pide), Sacarası,

Konya Mutfağı’nın en ilgi çekici özelliği kurallaşmış davet yemekleridir. Aşçı Takımı denilen düğün pilavı, davet yemeklerinin en güzeli ‘kara yemek takımı’ belli yemeklerden oluşur ve bu davetlere gidildiğinde hangi yemeklerin yenileceği bellidir. Komşu kaldırmaları, çetnevir, soğukluk sofraları, tandıra bütün kuzunun asılmasıyla hazırlanan ‘çebiç’ olarak adlandırılan ziyafet sofrası yemekleri, Arabaşı ve ‘peşmani’ çekilen gece misafir sofraları da genellikle bilinen yemeklerden oluşur.

Konya’da dışarı yemekleri olarak üç nefis yiyecek dikkati çeker. Fırın Kebabı ,etli ekmek, peynirli pide.. Yakın yıllarda bunlara peynirli ve etli içle hazırlanan karışık pide de eklenmiştir. Bu üç yiyecek Konyalıların olduğu kadar yabancıların da çok ilgisini çeken yiyeceklerdir.

Kimsenin farkında olmadığı Konya Mutfağı, 1986’da Konya Turizm Derneği’nin Birinci Milletlerarası Yemek Kongresi’nden sonra yabancıların ilgi odağı olmaya başlamıştır.

Ateş Baz-ı Veli türbesini gezen ünlü otorite Alan Davidson burada ‘hacı’ olduklarını belirtmiş ve bunu PPS’deki yazısında da tekrarlamıştır. Tarafımızdan hazırlanan Konya yemeklerinden Örnekler sergisinde Konya ve Selçuklu yemeklerini tanıyan uzmanlar, Konya ‘nın önemli bir yemek merkezi olabileceğini vurgulamışlardır. Konya yemekleriyle ilgili övgü dolu makaleler yazan uzmanlardan Holly Chase ve bazıları Konya’ya yemek için geziler düzenlemişlerdir. Ünlü editor Jill Norman sergiyi gezerken bir yemek kitabı hazırlamamı istemiş ve 1989’da İngiltere’de adı geçen kitabım yayınlanmıştır.

Konya Mutfağı çok yakın yıllarda kültür ve turizm açısından Mevlana Müzesi’nin ardından ikinci sırada yer alacaktır. Bunun için vakit geçirmeden sağlam bir alt yapı hazırlanmalıdır. Ancak kültür ve mutfak değerlerimizi hızla harcadığımız, Konya’nın ünlü fırın kebabını ‘tandır’ a dönüştürmek üzere olduğumuz bu ortamda, mutfak adına bir kurtarıcı yetkili çıkacağı ümidindeyim.

* Kaynaklar

- Es, Selçuk. Konya Yemekleri. Konya: Yıldız Basımevi,1965.

- Halıcı, Nevin. Geleneksel Konya Yemekleri. Ankara Güven Matbaası,1979.

- Halıcı, Nevin. Nevin Halı’cıs Turkish Cookbook.London Dorling Kindersley Limited.1989.

- Davidson.Alan.”The Seven Wonder Of Konya” Petit Propos Culinaries 24.Pospect Books Ltd.1986.

- Halıcı, Nevin. Klasik Konya Mutfağı.Yayımlanmamış.

Meram Yaka'da Meşhur Çorbacı | Yaka Çorbacım & Yemek

Ezogelin Çorbası, Yaka Lokantaları, Selçukludaki Yemek Adresleri, Meramda Yemek Menüsü, Konyada Yemek Yenecek Yerler, Meramda Restaurant Yemekleri, Konya Yemek Yerleri Firmalar Listesi

Çorba & Yemek Rezervasyon İletişim


Yeme & İçme Sektörü Meşhur Konya Çorbacıları Meşhur Arabaşı Çorbası, İşkembe Çorbası, Mercimek Çorbası Ezogelin Çorbası - Yaka Çorbacım & Yemek

Konya'da test etmeniz gereken salaş bir yemek mekanı! Özel yemekler ve birbirinden lezzetli yemek menüleri siparişi için mutlaka deneyiniz..

Doğa Yemek


Muharrem Uzunkavak 
(Servet Restaurant)

Telefonu:  0 332 324 67 68

GSM Tel.: 0 542 412 14 40


 Konya Çorbacılar Meşhur İşkembe Çorbası, Mercimek Çorbası, Konya'ya özgü Tavuk Suyu Çorbası (Konya Yöresi Arabaşı Çorbası) Arapaşı Çorbası, Ezogelin Çorbası çorba çeşitleri her gün çıkıyor..

(Servis: Sabah 07:00 Akşam 21:00 arasıdır) Yaka Çorbacım & Yemek Rezervasyon Telefon Numarası İletişim Telefonu Numarası

Adresi: Yaka Caddesi Alavardı Mahallesi Gökbudak Sokak No: 2/A Meram Konya Merkez Meram Yaka Çolak Hoca Camii Civarı Sincap AVM Vodafone Yanında

Yaka Çorbacım fix yemek menüleri nedir? 

Kurufasulte, Tavuk Sote, Pilav ve hergün spesiyal olarak ayrıca sürpriz günün yemeği bulunmaktadır. Tüm çorbalar ve yemeklerde margarin kesinlikle yoktur. Servise sunulan çorba ve yemeklerimizde Sadece Tereyağ, Sadeyağı ve Zeytinyağı kullanılmaktadır.

Meram Yaka, Meram, Meram Yeni Yol, Yaka Yolu, İhsaniye, Anıt, İstasyon civarları (5) porsiyon üzeri hergün edresinize özel menü yemek servisi vardır. Fakat öncelikle arayıp bilgi alınız!

Özel yemek sunumu hizmeti var. Catering adrese yemek siparişi tabldot özel anlaşmalı yemek servisi (yeni menüleri) hizmetleri için randevu alınız ve özel görüşünüz.

Ayrıca, Meşhur "Konya Düğün Pilavı" Yemekleri (Çorba, Bamya, Etli Pilav, Zerde (tatlısı), Konya usulü Fıstıklı İrmik Helvası) malzemeli ve malzemesiz özel düğün pilavı pişirilir..

Konya Çorbacıları, Meram Ev Yemekleri, Yeme & İçme, Meşhur Çorbacılar, Meram'da Nerede Ne Yenir, İşkembe Çorbası, Nefis Arabaşı Çorbası, Mercimek Çorbası Konya Kaliteli Yemek Mekanları Rehberi

Gazelle Cafe - Konya Van Kahvaltı Salonu İletişim

Gazelle Van Kahvaltı Sofrası Tel. Nosu


Konyada kahvaltı yapılacak yerler, en iyi kahvaltı mekanları, Konyada açık büfe kahvaltı, Selçuklu, Nalçacı Caddesi, Kule Site, Restoranlar,
Gazelle Kafe & Bistro sevdiklerinizle birlikte harika bir kahvaltı yiyebileceğiniz nezih bir ortamda kahvaltı keyfini çıkarın!

Gazelle Cafe & Bistro Kahvaltı Rezervasyonu ve Mekân hakkında daha fazla bilgi için; Van Kahvaltı Salonu Nerede?

Firma Yetkilisi: Yavuz Cengiz
Telefon numarası: 0532 798 91 28


Adresi: Nalçacı Caddesi Emlakbank Sitesi Altı no: 78/E Kulesite Karşısı PTT Arka Köşesi Selçuklu Konya 

Konya, Kahvaltı, Selçuklu Kahvaltı Mekanları, Konyada Kahvaltı Yapılacak Yerler Nerede, Konya Kahvaltı Salonu
Konyada serpme kahvaltının zevkini ve farkını doyasıya yaşamak isteyenlere özel 'Gazelle Kafe & Bistro'da Köy Usulü serpme bol çeşitli kahvaltısını deneyin, değişik menü seçenekleri ile gruplara da servis veriliyor.

İş toplantıları, Yaş günü, Gruplar için özel fiyatları sorunuz!

Nefis ve taze yöresel zengin çeşit kahvaltı menüsü haftanın tüm günleri ayrıca hafta sonu tatilinizde cumartesi ve pazar günlerinde eşsiz bir kahvaltı yapabilirsiniz.

Gazelle Çorba çeşitlerimiz: Mercimek çorbası, Ezogelin çorbası, Domates çorbası ve Yayla çorbaları

Konya'da Köy usulü serpme kahvaltı keyfi burada: Salatalık, Domates, Yeşil Biber, Beyaz Peynir, Taze ve Eski Kaşar Peyniri, Tulum Peyniri , Van Otlu Peyniri, Haşlanmış Yumurta, Tereyağı, Bal, Reçel, Zeytin, Limitsiz demleme çay, Taze portakal suyu

Ayrıca günün her saatinde özel ev yapımı "Mantı" ve "Menemen" yemekleri servisi, sıcak-soğuk olarak çay, kahve, nescafe, doğal içecekler, servisimiz vardır.

Açık bahçe ve kapalı alan mevcut, ortam sade ve nezih, otopark imkanı var, sigara için açık alan imkanı denemeye değer.

Konya'da nerede ne yenir? Van kahvaltı sofrası, Konya kahvaltı salonu mekanları nerededir, Konya brunch mekanları, Konya Gurme Rehberi

Gazioğlu Etliekmek Konya Etli Pidesi İletişim

Gazioğlu Etliekmek Salonu İletişim Telefonu

Konya Etli Pide Çeşitleri, Konya'da Özel Etli Ekmek yapan yerler, Konya Etli Ekmeği merkezde nerde yenir, Etliekmek alo paket servisi, Konya pidesini yemek için özel adresler uğrak mekanları burada..
Konya'da etli ekmek nerede yenir derseniz; Sakin ortam güler yüzlü hizmet, Konya'da "Etliekmek" denince "Gazioğlu" Konyada tek adres! Merkezde Selçuklu bölgesinde bütün beklentilerinizi karşılayacak sade ve mütevazi ender mekanlardan tek kelimeyle harika bir yerdir..

Mekan Bilgileri Konya'nın meşhur etliekmeğini Konyaya özgü lezzetiyle yiyebileceğiniz kalitenin adresi "Gazioğlu Etliekmek" Salonu tercihli toplu gidebileceğiniz bir yemek mekanıdır, kesinlikle pişman olmazsınız!


"Gazioğlu Etliekmek" Lokantası
Hamit Keçeci Usta ve Oğulları

Etliekmek Servisi: 11:00 ve 18:00 saatleri arasındadır.
Rezervasyon ve Sipariş İletişim Telefonları
0332 0532 Bekliyor..

Adresi: Musalla Bağları Mahallesi Katre Pınar Sokak No: 15 Papuç Sarayı Karşısı Selçuklu Konya Türkiye Merkez Selçuklu Toptan Manifaturacılar Papuç Sarayı Arkasında
Gazioğlu Etliekmek Menüleri: Odun ateşinde Etliekmek, Bıçakarası (minik kuşbaşılı, sebze karışımlı) özel spesiyal pide, Karışık (Mevlana Etli-Peynirli) pide, tereyağlı Peynirli pide, Künefe Tatlısı ve içecekler, Ayrıca Ramazan ayında özel sade ve cevizli Kadınhanı Tahinli Pidesi yapılıyor.

Konya’da Kaliteli Etliekmek Salonları nerededir, Etli Pide Yemek Siparişi ver, Konya Etli Ekmek Salonları, Konya usulü gerçek etli ekmek yapanlar, Gurme rehberi Sade Etli Ekmek Konya'ya Özel Bıçak Arası Etliekmek, Konya Karışık (Mevlana) Pide, Konya Tereyağlı Peynirli Pide, Meşhur Konya Etliekmeği'ni ağız tadıyla yiyebileceğiniz bir mekandır.

Gazioğlu Etliekmek Konya'da, Etli Ekmek Nerede Yenir, Konya Yemek Rehberi, Meşhur Konya Etliekmeği Siparişi, Etliekmek Alo Paket Servisi, Konya Mevlana Müzesi Ziyareti, Selçuklu Lokantaları, Konyanın Etliekmek Pidesi, Konya Gurme Rehberi, Konyada etliekmek nerede yenir, Bıçakarası, Tereyağlı Peynirli Börek
Back to top